ناصری, هانیه, فدوی, ابوالفضل, سید النگی, سیده زهرا (2023). بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز و فراصوت دهی بر خصوصیات نان بربری حاوی آرد کنجاله سویا. , 20(137), 35-48. doi: 10.22034/FSCT.20.137.35
هانیه ناصری; ابوالفضل فدوی; سیده زهرا سید النگی. "بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز و فراصوت دهی بر خصوصیات نان بربری حاوی آرد کنجاله سویا". , 20, 137, 2023, 35-48. doi: 10.22034/FSCT.20.137.35
ناصری, هانیه, فدوی, ابوالفضل, سید النگی, سیده زهرا (2023). 'بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز و فراصوت دهی بر خصوصیات نان بربری حاوی آرد کنجاله سویا', , 20(137), pp. 35-48. doi: 10.22034/FSCT.20.137.35
ناصری, هانیه, فدوی, ابوالفضل, سید النگی, سیده زهرا بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز و فراصوت دهی بر خصوصیات نان بربری حاوی آرد کنجاله سویا. , 2023; 20(137): 35-48. doi: 10.22034/FSCT.20.137.35
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,805
PDF Download16,052,405