سمیع, محمد منصور, امامی فر, آریو, صالحی, فخرالدین (2023). تأثیر پودر کدوحلوایی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج. , 20(137), 129-141. doi: 10.22034/FSCT.20.137.129
محمد منصور سمیع; آریو امامی فر; فخرالدین صالحی. "تأثیر پودر کدوحلوایی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج". , 20, 137, 2023, 129-141. doi: 10.22034/FSCT.20.137.129
سمیع, محمد منصور, امامی فر, آریو, صالحی, فخرالدین (2023). 'تأثیر پودر کدوحلوایی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج', , 20(137), pp. 129-141. doi: 10.22034/FSCT.20.137.129
سمیع, محمد منصور, امامی فر, آریو, صالحی, فخرالدین تأثیر پودر کدوحلوایی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج. , 2023; 20(137): 129-141. doi: 10.22034/FSCT.20.137.129
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,805
PDF Download16,052,405