Number of Articles: 15

استفاده از فناوری رزونانس پلاسمون سطحی برای ارزیابی اولیه فعالیت آنتی‌توکسین اگزوپلی‌ساکارید دکستران علیه انتروتوکسین حساس به حرارت اشرشیا کلی

Pages 1-10

مجتبی آذری آنپار; فریده طباطبایی یزدی; پاسکال دِقغاو; نادیا اولال; کامبیز جهان‌بین

ارزیابی تاثیر عصاره آبی قارچ شیتاکه بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و خواص فیزیکو شیمیایی در پنیر فتا طی مدت زمان نگهداری

Pages 12-25

میکائیل ثباتی; حمیدرضا کاظمینی; راحم خوشبخت

بررسی اثر لاکتوفرین آزاد و نانولیپوزومی بر بیوفیلم پلی میکروبی مشتق شده از بزاق در مدل Active Attachment biofilm

Pages 26-37

پریسا حبیبی; فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی; محمد مراد فرج الهی

مدل‌سازی راندمان انکپسولاسیون و پایداری کورکومین موجود در پیکرینگ امولسیون سلولز با استفاده از الگوریتم‌های شبکه عصبی مصنوعی (ANN) و درخت طبقه بندی و رگرسیون (CART)

Pages 38-50

هدا فهیم; علی معتمدزادگان; رضا فرهمندفر; نادر غفاری خلیق

تولید رشته آشی فراسودمند حاوی نشاسته برنج مقاوم به هضم نوع 3

Pages 51-63

سونیا کیاء; سید حسین حسینی قابوس; ابوالفضل فدوی; ابوالقاسم سراج

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست بدون چربی غنی شده با فیبر بامبو

Pages 64-79

زهرا نیک اقبال; درنوش جعفرپور

ارزیابی آلودگی میکروبی و ویژگی‌های شیمیایی کشک‌های مایع سنتی عرضه‌شده در شهر همدان

Pages 80-90

سمیرا امین اخلاص; محمدرضا پژوهی الموتی; فخرالدین صالحی

تأثیر افزودن پودر دانه زنیان بر خواص کیفی و تغذیه ای کرم شکلاتی

Pages 91-102

سید حمیدرضا رحیمیان مفرد; سیدهادی پیغمبردوست; عارف اولاد غفاری

اثر جایگزینی نیتریت سدیم با نانوکپسولهای حامل آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis) در فرمولاسیون سوسیس معمولی بر رشد و تکثیر میکروارگانیسم های بیماری زا و عامل فساد

Pages 103-116

سکینه یگانه; سهیل ریحانی پول

استفاده از روش های مختلف حرارتی و غیرحرارتی به منظور تانن زدایی صمغ فارسی

Pages 117-135

فاطمه آذری کیا; پردیس قاسمی

تأثیر وزن مولکولی کیتوزان و نوع نرم‌کننده در پوشش خوراکی بر شاخص‌های کیفیت داخلی و ریخت‌شناسی پوسته تخم‌مرغ

Pages 137-149

عارف شریفی; داریوش خادمی شورمستی

بررسی امکان تولید کیک مافین با پوشش شکلاتی پروبیوتیک بر پایه نشاسته گندم-نشاسته اصلاح شده سیب زمینی

Pages 150-171

سیما اتشین بار; فرزانه عبدالملکی; بابک غیاثی طرزی

بهینه سازی فرمولاسیون پوشش حاوی اسفناج برای اسنک حجیم شده ذرت

Pages 172-185

عذرا صفوی; شهرام بیرقی طوسی; مجید هاشمی

اثر ریزپوشانی بر زنده مانی پروبیوتیک ها طی فرآیندهای چاپ سه بعدی و پخت خمیر کوکی بر پایه ضایعات قنادی

Pages 186-200

مهسا صیادی; زینب ابراهیم زاده موسوی; سید هادی رضوی

بررسی تاثیر شرایط نگهداری بر پایداری نانولیپوزوم‌های حاوی فیکوسیانین پوشش داده شده با کیتوزان

Pages 201-214

عبدالخلیل آذری; سیدحسین حسینی قابوس; سید مهدی جعفری; وحید عرفانی مقدم

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,574
Article View19,904,357
PDF Download16,071,416