رحیمیان مفرد, سید حمیدرضا, پیغمبردوست, سیدهادی, اولاد غفاری, عارف (2023). تأثیر افزودن پودر دانه زنیان بر خواص کیفی و تغذیه ای کرم شکلاتی. , 20(136), 91-102. doi: 10.22034/FSCT.20.136.91
سید حمیدرضا رحیمیان مفرد; سیدهادی پیغمبردوست; عارف اولاد غفاری. "تأثیر افزودن پودر دانه زنیان بر خواص کیفی و تغذیه ای کرم شکلاتی". , 20, 136, 2023, 91-102. doi: 10.22034/FSCT.20.136.91
رحیمیان مفرد, سید حمیدرضا, پیغمبردوست, سیدهادی, اولاد غفاری, عارف (2023). 'تأثیر افزودن پودر دانه زنیان بر خواص کیفی و تغذیه ای کرم شکلاتی', , 20(136), pp. 91-102. doi: 10.22034/FSCT.20.136.91
رحیمیان مفرد, سید حمیدرضا, پیغمبردوست, سیدهادی, اولاد غفاری, عارف تأثیر افزودن پودر دانه زنیان بر خواص کیفی و تغذیه ای کرم شکلاتی. , 2023; 20(136): 91-102. doi: 10.22034/FSCT.20.136.91
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,162
Number of Articles24,582
Article View20,460,694
PDF Download16,295,007