اتشین بار, سیما, عبدالملکی, فرزانه, غیاثی طرزی, بابک (2023). بررسی امکان تولید کیک مافین با پوشش شکلاتی پروبیوتیک بر پایه نشاسته گندم-نشاسته اصلاح شده سیب زمینی. , 20(136), 150-171. doi: 10.22034/FSCT.20.136.150
سیما اتشین بار; فرزانه عبدالملکی; بابک غیاثی طرزی. "بررسی امکان تولید کیک مافین با پوشش شکلاتی پروبیوتیک بر پایه نشاسته گندم-نشاسته اصلاح شده سیب زمینی". , 20, 136, 2023, 150-171. doi: 10.22034/FSCT.20.136.150
اتشین بار, سیما, عبدالملکی, فرزانه, غیاثی طرزی, بابک (2023). 'بررسی امکان تولید کیک مافین با پوشش شکلاتی پروبیوتیک بر پایه نشاسته گندم-نشاسته اصلاح شده سیب زمینی', , 20(136), pp. 150-171. doi: 10.22034/FSCT.20.136.150
اتشین بار, سیما, عبدالملکی, فرزانه, غیاثی طرزی, بابک بررسی امکان تولید کیک مافین با پوشش شکلاتی پروبیوتیک بر پایه نشاسته گندم-نشاسته اصلاح شده سیب زمینی. , 2023; 20(136): 150-171. doi: 10.22034/FSCT.20.136.150
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,162
Number of Articles24,582
Article View20,460,694
PDF Download16,295,007