ثباتی, میکائیل, کاظمینی, حمیدرضا, خوشبخت, راحم (2023). ارزیابی تاثیر عصاره آبی قارچ شیتاکه بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و خواص فیزیکو شیمیایی در پنیر فتا طی مدت زمان نگهداری. , 20(136), 12-25. doi: 10.22034/FSCT.20.136.12
میکائیل ثباتی; حمیدرضا کاظمینی; راحم خوشبخت. "ارزیابی تاثیر عصاره آبی قارچ شیتاکه بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و خواص فیزیکو شیمیایی در پنیر فتا طی مدت زمان نگهداری". , 20, 136, 2023, 12-25. doi: 10.22034/FSCT.20.136.12
ثباتی, میکائیل, کاظمینی, حمیدرضا, خوشبخت, راحم (2023). 'ارزیابی تاثیر عصاره آبی قارچ شیتاکه بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و خواص فیزیکو شیمیایی در پنیر فتا طی مدت زمان نگهداری', , 20(136), pp. 12-25. doi: 10.22034/FSCT.20.136.12
ثباتی, میکائیل, کاظمینی, حمیدرضا, خوشبخت, راحم ارزیابی تاثیر عصاره آبی قارچ شیتاکه بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و خواص فیزیکو شیمیایی در پنیر فتا طی مدت زمان نگهداری. , 2023; 20(136): 12-25. doi: 10.22034/FSCT.20.136.12
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,879,874
PDF Download16,061,070