Number of Articles: 15

تعیین شرایط مناسب نگهداری گیاه سالیکورنیای تازه

Pages 1-11

عادل میرمجیدی هشتجین; رضا فامیل مؤمن; نیر اعظم خوش خلق سیما

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی پودر تفاله لیمو ترش و قند مایع خرما

Pages 13-23

سیده الهام موسوی کلجاهی; امیر بابایی صدر

بهینه سازی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست سیب

Pages 25-37

امیر حسین ابراهیمی; سید ابراهیم حسینی; ژاله خوشخو

بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتودکسترین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی کم کالری

Pages 39-49

سیده الهام موسوی کلجاهی; امیر بابابی صدر

تأثیر درجه استخراج آرد و آنزیم‌های آمیلاز و زایلاناز بر بافت و ویژگی‌های حسی نان بربری

Pages 51-65

زهرا شیخ الاسلامی; مهدی قیافه داودی; مریم محفوظی

بررسی برخی ویژگی‌های فیزیکی پودر نوشیدنی فوری بر پایه عصاره چغندر قرمز، کف پوشی شده به دو روش هوای داغ و انجمادی

Pages 67-80

مرضیه حاجی آقایی; اکرم شریفی

بررسی رشد، متابولیسم اسیدهای آلی و قند و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در عصاره عناب ‌

Pages 81-89

بهناز محمودی; زینب السادات ابراهیم زاده موسوی; فرامرز خداییان

بررسی ویژگی‌های ممانعتی کاغذهای پوشش دهی و تیمار شده با پلی‌کاپرولاکتون و نانومواد کریستال سلولز و اکسید روی

Pages 91-105

بردیا صدیفی; نورالدین نظرنژاد; حسن شریفی

بررسی مدلهای همدمای جذب بر قابلیت حذف ناخالصی های ملاس رقیق چغندرقند با استفاده از کربن فعال پودری

Pages 107-118

بیوک آقا فرمانی; صمد بدبدک; سعید داداشی

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره بره موم و اثر آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن آفتابگردان

Pages 119-130

مازیار اسفندیاری فرد; سیدحمیدرضا ضیاءالحق

اثر حامل‌های مالتودکسترین و صمغ عربی بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی هیدرولیزشده‌های کازئین خشک شده به روش پاششی

Pages 131-145

زهرا اکبربگلو; آسا کمالی شجاعی; خشایار سرابندی

اثر غلظت زیست پلیمر‌های سدیم کازئینات و صمغ زانتان بر قابلیت تولید اولئوژل بر اساس سیستم امولسیون روغن در آب

Pages 147-159

مریم مراد عباسی; سید امیر حسین گلی; گلی فیاض

استخراج روغن از دانه ی کلزا همراه با برگ زیتون با روش پرس سرد و بررسی ویژگی‌های کیفی آن

Pages 161-169

سولماز کریم پور گلسفیدی; صدیف آزادمرد دمیرچی

بهینه‌سازی فرمولاسیون کوکی حاوی پودر پسماند هویج به روش سطح پاسخ

Pages 171-183

عادیه انور; بهزاد ناصحی; سحر اصغری پور

ارزیابی تولید سرکه عناب و نقش مخمر ساکارومایسس سرویزیه و گلوکز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن

Pages 185-195

طیبه شاهی; سید مهدی جعفری; مرتضی محمدی; محسن پویان; مهدی ابراهیمی; ساره حسینی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,701,124
PDF Download15,949,648