موسوی کلجاهی, سیده الهام, بابابی صدر, امیر (2020). بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتودکسترین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی کم کالری. , 17(107), 39-49. doi: 10.52547/fsct.17.107.39
سیده الهام موسوی کلجاهی; امیر بابابی صدر. "بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتودکسترین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی کم کالری". , 17, 107, 2020, 39-49. doi: 10.52547/fsct.17.107.39
موسوی کلجاهی, سیده الهام, بابابی صدر, امیر (2020). 'بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتودکسترین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی کم کالری', , 17(107), pp. 39-49. doi: 10.52547/fsct.17.107.39
موسوی کلجاهی, سیده الهام, بابابی صدر, امیر بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتودکسترین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی کم کالری. , 2020; 17(107): 39-49. doi: 10.52547/fsct.17.107.39
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,743,121
PDF Download15,967,612