حاجی آقایی, مرضیه, شریفی, اکرم (2020). بررسی برخی ویژگی‌های فیزیکی پودر نوشیدنی فوری بر پایه عصاره چغندر قرمز، کف پوشی شده به دو روش هوای داغ و انجمادی. , 17(107), 67-80. doi: 10.52547/fsct.17.107.67
مرضیه حاجی آقایی; اکرم شریفی. "بررسی برخی ویژگی‌های فیزیکی پودر نوشیدنی فوری بر پایه عصاره چغندر قرمز، کف پوشی شده به دو روش هوای داغ و انجمادی". , 17, 107, 2020, 67-80. doi: 10.52547/fsct.17.107.67
حاجی آقایی, مرضیه, شریفی, اکرم (2020). 'بررسی برخی ویژگی‌های فیزیکی پودر نوشیدنی فوری بر پایه عصاره چغندر قرمز، کف پوشی شده به دو روش هوای داغ و انجمادی', , 17(107), pp. 67-80. doi: 10.52547/fsct.17.107.67
حاجی آقایی, مرضیه, شریفی, اکرم بررسی برخی ویژگی‌های فیزیکی پودر نوشیدنی فوری بر پایه عصاره چغندر قرمز، کف پوشی شده به دو روش هوای داغ و انجمادی. , 2020; 17(107): 67-80. doi: 10.52547/fsct.17.107.67
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,743,331
PDF Download15,967,718