ابراهیمی, امیر حسین, حسینی, سید ابراهیم, خوشخو, ژاله (2020). بهینه سازی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست سیب. , 17(107), 25-37. doi: 10.52547/fsct.17.107.25
امیر حسین ابراهیمی; سید ابراهیم حسینی; ژاله خوشخو. "بهینه سازی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست سیب". , 17, 107, 2020, 25-37. doi: 10.52547/fsct.17.107.25
ابراهیمی, امیر حسین, حسینی, سید ابراهیم, خوشخو, ژاله (2020). 'بهینه سازی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست سیب', , 17(107), pp. 25-37. doi: 10.52547/fsct.17.107.25
ابراهیمی, امیر حسین, حسینی, سید ابراهیم, خوشخو, ژاله بهینه سازی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست سیب. , 2020; 17(107): 25-37. doi: 10.52547/fsct.17.107.25
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,743,121
PDF Download15,967,612