موسوی کلجاهی, سیده الهام, بابایی صدر, امیر (2020). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی پودر تفاله لیمو ترش و قند مایع خرما. , 17(107), 13-23. doi: 10.52547/fsct.17.107.13
سیده الهام موسوی کلجاهی; امیر بابایی صدر. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی پودر تفاله لیمو ترش و قند مایع خرما". , 17, 107, 2020, 13-23. doi: 10.52547/fsct.17.107.13
موسوی کلجاهی, سیده الهام, بابایی صدر, امیر (2020). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی پودر تفاله لیمو ترش و قند مایع خرما', , 17(107), pp. 13-23. doi: 10.52547/fsct.17.107.13
موسوی کلجاهی, سیده الهام, بابایی صدر, امیر بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی پودر تفاله لیمو ترش و قند مایع خرما. , 2020; 17(107): 13-23. doi: 10.52547/fsct.17.107.13
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,743,122
PDF Download15,967,612