شیخ الاسلامی, زهرا, قیافه داودی, مهدی, محفوظی, مریم (2020). تأثیر درجه استخراج آرد و آنزیم‌های آمیلاز و زایلاناز بر بافت و ویژگی‌های حسی نان بربری. , 17(107), 51-65. doi: 10.52547/fsct.17.107.51
زهرا شیخ الاسلامی; مهدی قیافه داودی; مریم محفوظی. "تأثیر درجه استخراج آرد و آنزیم‌های آمیلاز و زایلاناز بر بافت و ویژگی‌های حسی نان بربری". , 17, 107, 2020, 51-65. doi: 10.52547/fsct.17.107.51
شیخ الاسلامی, زهرا, قیافه داودی, مهدی, محفوظی, مریم (2020). 'تأثیر درجه استخراج آرد و آنزیم‌های آمیلاز و زایلاناز بر بافت و ویژگی‌های حسی نان بربری', , 17(107), pp. 51-65. doi: 10.52547/fsct.17.107.51
شیخ الاسلامی, زهرا, قیافه داودی, مهدی, محفوظی, مریم تأثیر درجه استخراج آرد و آنزیم‌های آمیلاز و زایلاناز بر بافت و ویژگی‌های حسی نان بربری. , 2020; 17(107): 51-65. doi: 10.52547/fsct.17.107.51
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,743,121
PDF Download15,967,612