انور, عادیه, ناصحی, بهزاد, اصغری پور, سحر (2020). بهینه‌سازی فرمولاسیون کوکی حاوی پودر پسماند هویج به روش سطح پاسخ. , 17(107), 171-183. doi: 10.52547/fsct.17.107.171
عادیه انور; بهزاد ناصحی; سحر اصغری پور. "بهینه‌سازی فرمولاسیون کوکی حاوی پودر پسماند هویج به روش سطح پاسخ". , 17, 107, 2020, 171-183. doi: 10.52547/fsct.17.107.171
انور, عادیه, ناصحی, بهزاد, اصغری پور, سحر (2020). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون کوکی حاوی پودر پسماند هویج به روش سطح پاسخ', , 17(107), pp. 171-183. doi: 10.52547/fsct.17.107.171
انور, عادیه, ناصحی, بهزاد, اصغری پور, سحر بهینه‌سازی فرمولاسیون کوکی حاوی پودر پسماند هویج به روش سطح پاسخ. , 2020; 17(107): 171-183. doi: 10.52547/fsct.17.107.171
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,743,439
PDF Download15,967,779