Number of Articles: 15

تولید و ارزیابی ویژگی‌های بافت، رنگ، حسی و پخت در پاستای فرمی بدون گلوتن بر پایه آردهای جایگزین گندم

Pages 1-12

آرمین قاسمی; زهرا امام جمعه; پیمان مهستی شتربانی; محمد جوکی; هما بهمدی

پیش‌بینی ویژگیهای بافتی پنیر موزارلای کم چرب با استفاده از تصویربرداری فراطیفی به کمک روش‌های یادگیری ماشین

Pages 13-31

مهدی کاشانی نژاد; محمدامان ضیائی فر; علیرضا سلیمانی پور; ناصر بهنام پور

ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، آنتی اکسیدانی و تعیین ترکیبات فلاونوئیدی عصاره های آبی و الکلی گیاه کنیوال (Allium ampeloprasum )

Pages 32-44

نیشتمان ستاری; فردین میراحمدی; کامبیز حسن زاده

بررسی افزایش عمر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه‌ای (آگاریکوس بیسپوروس) با استفاده از صمغ گیاهی کیتوزان و اسانس گیاه چویل

Pages 45-60

محمد گنجه; عاطفه قره جلو; سجاد قادری

اثرات انواع سرریزهای تکنولوژی بر سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنایع غذایی کشاورزی ایران

Pages 61-75

علی اصغر بهارلو; سید عبدالمجید جلائی اسفندآبادی; محسن زاینده رودی

زنده مانی لاکتوباسیلوس پاراکازئی، ل. هلوتیکوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در خامه ترش و بررسی تاثیر آن ها بر ویژگی های بافتی و حسی محصول

Pages 76-85

رضا کریمی

تاثیر پوشش خوراکی صمغ ثعلب حاوی باکتری لاکتوباسیلوس فرمنتوم بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه‌ای

Pages 86-108

فاطمه نجابی; محمود رضازاد باری; هادی الماسی; صابر امیری

امکان‌سنجی تولید کیک صبحانه دارچینی با استفاده از فیبر مرکبات‌، شیرین‌کننده ایزومالت و اسانس دارچین

Pages 109-125

نوشین امیری; علیرضا شهاب لواسانی; محمد رضا اسحاقی

درون پوشانی ترکیبات فنولی آب ریواس و تاثیر آن ها بر خواص آب انار

Pages 126-146

حسین زارعی منش; کامبیز جهان بین; احمد رجایی نجف آبادی

ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس برازمبل بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی

Pages 149-161

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; حسن برزگر

تأثیر تیمار مایکروویو بر مخلوط پودر دانه سبوس گندم و خرما: ارزیابی اثرات جایگزینی بر خواص فیزیکوشیمیایی آرد گندم

Pages 162-173

محمدرضا صحرائیان; افسانه طاهری; محمد گنجه

بررسی اثر بازدارندگی عصاره پوست انار بر تشکیل محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته در سامانه های مدل

Pages 174-185

اقدس تسلیمی; Mohsen Barzegar; محمد علی سحری; محمد حسین عزیزی

ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و فعالیت ضدمیکروبی اسانس لرگ بر باکتری های بیماری زا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی

Pages 186-196

حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

بررسی ویژگی های شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس شاهسپران: مطالعه در شرایط برون تنی

Pages 197-208

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; حسن برزگر

تأثیر تیمار آنزیمی لیپاز با منشاء گاوی و بزی بر ویژگی‌های رنگ و برخی خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فرآپالوده طی دوره نگهداری

Pages 209-225

ابوالحسن ثابت صولت; حسین جوینده; محمد حجتی; حسن برزگر

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,704,496
PDF Download15,950,927