کریمی, رضا (2024). زنده مانی لاکتوباسیلوس پاراکازئی، ل. هلوتیکوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در خامه ترش و بررسی تاثیر آن ها بر ویژگی های بافتی و حسی محصول. , 21(151), 76-85. doi: 10.22034/FSCT.21.151.76
رضا کریمی. "زنده مانی لاکتوباسیلوس پاراکازئی، ل. هلوتیکوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در خامه ترش و بررسی تاثیر آن ها بر ویژگی های بافتی و حسی محصول". , 21, 151, 2024, 76-85. doi: 10.22034/FSCT.21.151.76
کریمی, رضا (2024). 'زنده مانی لاکتوباسیلوس پاراکازئی، ل. هلوتیکوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در خامه ترش و بررسی تاثیر آن ها بر ویژگی های بافتی و حسی محصول', , 21(151), pp. 76-85. doi: 10.22034/FSCT.21.151.76
کریمی, رضا زنده مانی لاکتوباسیلوس پاراکازئی، ل. هلوتیکوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در خامه ترش و بررسی تاثیر آن ها بر ویژگی های بافتی و حسی محصول. , 2024; 21(151): 76-85. doi: 10.22034/FSCT.21.151.76
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,386
PDF Download15,968,743