امیری, نوشین, شهاب لواسانی, علیرضا, اسحاقی, محمد رضا (2024). امکان‌سنجی تولید کیک صبحانه دارچینی با استفاده از فیبر مرکبات‌، شیرین‌کننده ایزومالت و اسانس دارچین. , 21(151), 109-125. doi: 10.22034/FSCT.21.151.109
نوشین امیری; علیرضا شهاب لواسانی; محمد رضا اسحاقی. "امکان‌سنجی تولید کیک صبحانه دارچینی با استفاده از فیبر مرکبات‌، شیرین‌کننده ایزومالت و اسانس دارچین". , 21, 151, 2024, 109-125. doi: 10.22034/FSCT.21.151.109
امیری, نوشین, شهاب لواسانی, علیرضا, اسحاقی, محمد رضا (2024). 'امکان‌سنجی تولید کیک صبحانه دارچینی با استفاده از فیبر مرکبات‌، شیرین‌کننده ایزومالت و اسانس دارچین', , 21(151), pp. 109-125. doi: 10.22034/FSCT.21.151.109
امیری, نوشین, شهاب لواسانی, علیرضا, اسحاقی, محمد رضا امکان‌سنجی تولید کیک صبحانه دارچینی با استفاده از فیبر مرکبات‌، شیرین‌کننده ایزومالت و اسانس دارچین. , 2024; 21(151): 109-125. doi: 10.22034/FSCT.21.151.109
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,387
PDF Download15,968,744