نجابی, فاطمه, رضازاد باری, محمود, الماسی, هادی, امیری, صابر (2024). تاثیر پوشش خوراکی صمغ ثعلب حاوی باکتری لاکتوباسیلوس فرمنتوم بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه‌ای. , 21(151), 86-108. doi: 10.22034/FSCT.21.151.86
فاطمه نجابی; محمود رضازاد باری; هادی الماسی; صابر امیری. "تاثیر پوشش خوراکی صمغ ثعلب حاوی باکتری لاکتوباسیلوس فرمنتوم بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه‌ای". , 21, 151, 2024, 86-108. doi: 10.22034/FSCT.21.151.86
نجابی, فاطمه, رضازاد باری, محمود, الماسی, هادی, امیری, صابر (2024). 'تاثیر پوشش خوراکی صمغ ثعلب حاوی باکتری لاکتوباسیلوس فرمنتوم بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه‌ای', , 21(151), pp. 86-108. doi: 10.22034/FSCT.21.151.86
نجابی, فاطمه, رضازاد باری, محمود, الماسی, هادی, امیری, صابر تاثیر پوشش خوراکی صمغ ثعلب حاوی باکتری لاکتوباسیلوس فرمنتوم بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه‌ای. , 2024; 21(151): 86-108. doi: 10.22034/FSCT.21.151.86
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,384
PDF Download15,968,743