نوشاد, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, برزگر, حسن (2024). ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس برازمبل بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی. , 21(151), 149-161. doi: 10.22034/FSCT.21.151.149
محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; حسن برزگر. "ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس برازمبل بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی". , 21, 151, 2024, 149-161. doi: 10.22034/FSCT.21.151.149
نوشاد, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, برزگر, حسن (2024). 'ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس برازمبل بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی', , 21(151), pp. 149-161. doi: 10.22034/FSCT.21.151.149
نوشاد, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, برزگر, حسن ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس برازمبل بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی. , 2024; 21(151): 149-161. doi: 10.22034/FSCT.21.151.149
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,700,097
PDF Download15,949,366