Number of Articles: 15

تاثیر جایگزینی کاهو و زغال اخته بر ویژگی های شیمیایی سوسیس ماهی

Pages 1-12

زهرا صفدریان; محمد کاظمیان; شیلا صفائیان

بررسی اثر عصاره آبی دانه انگور در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی خصوصیات شیمیایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکا در طی دوره نگهداری در یخچال

Pages 13-29

سپیده سلیمانفلاح; ژاله خوشخو; ابراهیم حسینی; محمدحسین عزیزی تبریززاد

تولید شورتنینگ کم‌کالری با استفاده از امولسیون ژل با درصد بالای فاز داخلی و کاربرد آن در سیستم غذایی

Pages 30-44

زهرا نظری

تولید نوشیدنی فراسودمند فاقد گلوتن بر پایه جودوسر حاوی عصاره زنجبیل و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر

Pages 46-61

انیس طالبی; لیلا رفیعی

بررسی جایگزینی تخم‌مرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در کیک برنجی بدون گلوتن

Pages 62-77

پانیذ یگانه; آریو امامی فر; مصطفی کرمی; فخرالدین صالحی

بهینه‌سازی هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط پانکراتین با استفاده از پیش‌تیمار مایکروویو

Pages 78-90

زینب نوشی منجیلی; علیرضا صادقی ماهونک; وحید عرفانی مقدم; محمد قربانی; هدی شهیری طبرستانی

ساخت بسته بندی فعال با استفاده از اسانس اکالیپتوس و اسانس نعنا فلفلی به روش الکتروریسی: بررسی ویژگی‫ها و خاصیت ضد باکتریایی‬‬‬

Pages 91-107

زهرا سرگزی; محمد امین میری; محمد علی نجفی

ارزیابی ویژگی‌های بافتی پنیر سین‌بیوتیک فراپالوده‌ی حاوی پودر آب‌پنیر فراپالایش املاح‌گیری شده و لاکتولوز

Pages 108-124

غزال نصرتی; حسین جوینده; محمد حجتی; محمد نوشاد

تاثیر پیش تیمار اولتراسوند به همراه حلال‌های مختلف بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و مقدار ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی عصاره استخراج شده از گیاه هوفاریقون (Hypericum perforatum L.)

Pages 126-139

لیلا یوسفی

اثر ضدمیکروبی عصاره آبی جاشیر بر برخی از گونه‌های قارچی بیماری‌زا و برهمکنش آن با آنتی-بیوتیک نیستاتین

Pages 140-147

شهاب جلیل سرقلعه; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد حجتی; علیرضا وسیعی; محمد نوشاد

اثر ضدمیکروبی عصاره آبی تلخه بر باکتری‌های اشرشیا کلی، سالمونلا تیفی، لیستریا مونوسیتوژنز و باسیلوس سرئوس در شرایط برون‌تنی

Pages 150-157

حسن برزگر; بهروز Alizadeh Behbahani

شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس رازیانه، قدرت آنتی اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر کپک‌های عامل فساد پس از برداشت میوه انگور

Pages 159-168

مصطفی رحمتی جنیدآباد; فاطمه برنا; مختار حیدری

اثر پایدارکننده‌های زانتان، کاراگینان و مونو‌دیگلیسیرید بر ویژگی‌های حسی و فیزیکوشیمیایی شیر‌کاکائو به روش سطح پاسخ

Pages 170-188

محمد جواد مرشدحسن; شبنم حمزه; زهرا سیر

تأثیر پودر عسل و زنجبیل بر خصوصیات کیفی مخلوط قهوه فوری

Pages 190-201

علی عبدالله زاده; عباس جلیل زاده; حسین شیردل

بررسی اثر مهارکنندگی، کشندگی و برهمکنش عصاره آبی استبرق بر آلترناریا آلترناتا، آلترناریا سولانی، ساکارومایسس سرویزیه و فوزاریوم سولانی در شرایط برون‌تنی

Pages 204-214

آرمین احمدنژاد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد حجتی; علیرضا وسیعی; محمدامین مهرنیا

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,725,334
PDF Download15,959,012