مرشدحسن, محمد جواد, حمزه, شبنم, سیر, زهرا (2023). اثر پایدارکننده‌های زانتان، کاراگینان و مونو‌دیگلیسیرید بر ویژگی‌های حسی و فیزیکوشیمیایی شیر‌کاکائو به روش سطح پاسخ. , 20(143), 170-188. doi: 10.22034/FSCT.20.143.170
محمد جواد مرشدحسن; شبنم حمزه; زهرا سیر. "اثر پایدارکننده‌های زانتان، کاراگینان و مونو‌دیگلیسیرید بر ویژگی‌های حسی و فیزیکوشیمیایی شیر‌کاکائو به روش سطح پاسخ". , 20, 143, 2023, 170-188. doi: 10.22034/FSCT.20.143.170
مرشدحسن, محمد جواد, حمزه, شبنم, سیر, زهرا (2023). 'اثر پایدارکننده‌های زانتان، کاراگینان و مونو‌دیگلیسیرید بر ویژگی‌های حسی و فیزیکوشیمیایی شیر‌کاکائو به روش سطح پاسخ', , 20(143), pp. 170-188. doi: 10.22034/FSCT.20.143.170
مرشدحسن, محمد جواد, حمزه, شبنم, سیر, زهرا اثر پایدارکننده‌های زانتان، کاراگینان و مونو‌دیگلیسیرید بر ویژگی‌های حسی و فیزیکوشیمیایی شیر‌کاکائو به روش سطح پاسخ. , 2023; 20(143): 170-188. doi: 10.22034/FSCT.20.143.170
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,716
PDF Download15,980,899