طالبی, انیس, رفیعی, لیلا (2023). تولید نوشیدنی فراسودمند فاقد گلوتن بر پایه جودوسر حاوی عصاره زنجبیل و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر. , 20(143), 46-61. doi: 10.22034/FSCT.20.143.46
انیس طالبی; لیلا رفیعی. "تولید نوشیدنی فراسودمند فاقد گلوتن بر پایه جودوسر حاوی عصاره زنجبیل و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر". , 20, 143, 2023, 46-61. doi: 10.22034/FSCT.20.143.46
طالبی, انیس, رفیعی, لیلا (2023). 'تولید نوشیدنی فراسودمند فاقد گلوتن بر پایه جودوسر حاوی عصاره زنجبیل و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر', , 20(143), pp. 46-61. doi: 10.22034/FSCT.20.143.46
طالبی, انیس, رفیعی, لیلا تولید نوشیدنی فراسودمند فاقد گلوتن بر پایه جودوسر حاوی عصاره زنجبیل و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر. , 2023; 20(143): 46-61. doi: 10.22034/FSCT.20.143.46
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,709
PDF Download15,980,895