نظری, زهرا (2023). تولید شورتنینگ کم‌کالری با استفاده از امولسیون ژل با درصد بالای فاز داخلی و کاربرد آن در سیستم غذایی. , 20(143), 30-44. doi: 10.22034/FSCT.20.143.30
زهرا نظری. "تولید شورتنینگ کم‌کالری با استفاده از امولسیون ژل با درصد بالای فاز داخلی و کاربرد آن در سیستم غذایی". , 20, 143, 2023, 30-44. doi: 10.22034/FSCT.20.143.30
نظری, زهرا (2023). 'تولید شورتنینگ کم‌کالری با استفاده از امولسیون ژل با درصد بالای فاز داخلی و کاربرد آن در سیستم غذایی', , 20(143), pp. 30-44. doi: 10.22034/FSCT.20.143.30
نظری, زهرا تولید شورتنینگ کم‌کالری با استفاده از امولسیون ژل با درصد بالای فاز داخلی و کاربرد آن در سیستم غذایی. , 2023; 20(143): 30-44. doi: 10.22034/FSCT.20.143.30
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,720
PDF Download15,980,899