سلیمانفلاح, سپیده, خوشخو, ژاله, حسینی, ابراهیم, عزیزی تبریززاد, محمدحسین (2023). بررسی اثر عصاره آبی دانه انگور در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی خصوصیات شیمیایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکا در طی دوره نگهداری در یخچال. , 20(143), 13-29. doi: 10.22034/FSCT.20.143.13
سپیده سلیمانفلاح; ژاله خوشخو; ابراهیم حسینی; محمدحسین عزیزی تبریززاد. "بررسی اثر عصاره آبی دانه انگور در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی خصوصیات شیمیایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکا در طی دوره نگهداری در یخچال". , 20, 143, 2023, 13-29. doi: 10.22034/FSCT.20.143.13
سلیمانفلاح, سپیده, خوشخو, ژاله, حسینی, ابراهیم, عزیزی تبریززاد, محمدحسین (2023). 'بررسی اثر عصاره آبی دانه انگور در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی خصوصیات شیمیایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکا در طی دوره نگهداری در یخچال', , 20(143), pp. 13-29. doi: 10.22034/FSCT.20.143.13
سلیمانفلاح, سپیده, خوشخو, ژاله, حسینی, ابراهیم, عزیزی تبریززاد, محمدحسین بررسی اثر عصاره آبی دانه انگور در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی خصوصیات شیمیایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکا در طی دوره نگهداری در یخچال. , 2023; 20(143): 13-29. doi: 10.22034/FSCT.20.143.13
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,708,432
PDF Download15,952,514