سرگزی, زهرا, میری, محمد امین, نجفی, محمد علی (2023). ساخت بسته بندی فعال با استفاده از اسانس اکالیپتوس و اسانس نعنا فلفلی به روش الکتروریسی: بررسی ویژگی‫ها و خاصیت ضد باکتریایی‬‬‬. , 20(143), 91-107. doi: 10.22034/FSCT.20.143.91
زهرا سرگزی; محمد امین میری; محمد علی نجفی. "ساخت بسته بندی فعال با استفاده از اسانس اکالیپتوس و اسانس نعنا فلفلی به روش الکتروریسی: بررسی ویژگی‫ها و خاصیت ضد باکتریایی‬‬‬". , 20, 143, 2023, 91-107. doi: 10.22034/FSCT.20.143.91
سرگزی, زهرا, میری, محمد امین, نجفی, محمد علی (2023). 'ساخت بسته بندی فعال با استفاده از اسانس اکالیپتوس و اسانس نعنا فلفلی به روش الکتروریسی: بررسی ویژگی‫ها و خاصیت ضد باکتریایی‬‬‬', , 20(143), pp. 91-107. doi: 10.22034/FSCT.20.143.91
سرگزی, زهرا, میری, محمد امین, نجفی, محمد علی ساخت بسته بندی فعال با استفاده از اسانس اکالیپتوس و اسانس نعنا فلفلی به روش الکتروریسی: بررسی ویژگی‫ها و خاصیت ضد باکتریایی‬‬‬. , 2023; 20(143): 91-107. doi: 10.22034/FSCT.20.143.91
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,715
PDF Download15,980,899