یگانه, پانیذ, امامی فر, آریو, کرمی, مصطفی, صالحی, فخرالدین (2023). بررسی جایگزینی تخم‌مرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در کیک برنجی بدون گلوتن. , 20(143), 62-77. doi: 10.22034/FSCT.20.143.62
پانیذ یگانه; آریو امامی فر; مصطفی کرمی; فخرالدین صالحی. "بررسی جایگزینی تخم‌مرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در کیک برنجی بدون گلوتن". , 20, 143, 2023, 62-77. doi: 10.22034/FSCT.20.143.62
یگانه, پانیذ, امامی فر, آریو, کرمی, مصطفی, صالحی, فخرالدین (2023). 'بررسی جایگزینی تخم‌مرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در کیک برنجی بدون گلوتن', , 20(143), pp. 62-77. doi: 10.22034/FSCT.20.143.62
یگانه, پانیذ, امامی فر, آریو, کرمی, مصطفی, صالحی, فخرالدین بررسی جایگزینی تخم‌مرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در کیک برنجی بدون گلوتن. , 2023; 20(143): 62-77. doi: 10.22034/FSCT.20.143.62
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,767,738
PDF Download15,981,859