رحمتی جنیدآباد, مصطفی, برنا, فاطمه, حیدری, مختار (2023). شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس رازیانه، قدرت آنتی اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر کپک‌های عامل فساد پس از برداشت میوه انگور. , 20(143), 159-168. doi: 10.22034/FSCT.20.143.159
مصطفی رحمتی جنیدآباد; فاطمه برنا; مختار حیدری. "شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس رازیانه، قدرت آنتی اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر کپک‌های عامل فساد پس از برداشت میوه انگور". , 20, 143, 2023, 159-168. doi: 10.22034/FSCT.20.143.159
رحمتی جنیدآباد, مصطفی, برنا, فاطمه, حیدری, مختار (2023). 'شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس رازیانه، قدرت آنتی اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر کپک‌های عامل فساد پس از برداشت میوه انگور', , 20(143), pp. 159-168. doi: 10.22034/FSCT.20.143.159
رحمتی جنیدآباد, مصطفی, برنا, فاطمه, حیدری, مختار شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس رازیانه، قدرت آنتی اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر کپک‌های عامل فساد پس از برداشت میوه انگور. , 2023; 20(143): 159-168. doi: 10.22034/FSCT.20.143.159
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,674
PDF Download15,980,884