Number of Articles: 14

بررسی اثر ضدقارچی اسانس مورت (Myrtus communis)بر پنی‌سیلیوم دیجیتاتوم و پنی‌سیلیوم ایتالیکوم (کپک‌های سبز و آبی میوه پرتقال)

Pages 1-8

مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی

بهینه سازی فرمولاسیون سوهان رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد کنجاله سویا و ذرت به روش سطح پاسخ

Pages 9-20

مژگان رضایی; محمد گلی

بررسی تاثیر آبیاری تناوبی ومقادیر مختلف کود نیتروژن برخصوصیات کیفی مرتبط با ویسکوزیته برنج گیلانه

Pages 21-32

مصطفی صادقی; حمیده حمیدی زاد; فاطمه حبیبی

اثر ضدباکتریایی عصاره سنبله نقره‌ای بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا با روش‌های رقت آگار و سیلندر پلیت

Pages 33-42

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، تغذیه‌ای و آنتی‌اکسیدانی دو رقم عدس ایرانی سیاه و سبز

Pages 55-64

محمد یقطینی; جواد فیضی; سید عماد حسینی طاهری; مسلم جهانی

استفاده از شیر سویا در تولید پودر کشک فراسودمند و تعیین ویژگی های آن

Pages 65-73

حسن رشیدی; پروین دخت معتمدالشریعتی; محسن قدس روحانی; وحید حکیم زاده

بررسی تاثیر عصاره اتانولی گل و برگ گیاه رازک بر عمر انبارداری و خواص کیفی میوه توت فرنگی

Pages 75-90

امیر دارایی گرمه خانی; حبیب میرزایی; خانی شاکرمی

اثر اگزالیک‌اسید بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی میوه ازگیل‌ژاپنی (Eriobotrya japonica Lindl.) طی مدت انبارداری

Pages 91-102

حسین میغانی; ابوذر هاشم‌پور

بررسی تغییرات عصاره متانولی بذر خار مریم در شرایط تنش خشکی

Pages 103-115

راحله قنبری محب سراج; مسعود توحیدفر; مهدی بهنامیان; اسدالله احمدی خواه; سارا دژستان

تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی راندمان و ویژگیهای عملکردی بتاگلوکان حاصل از آرد یولاف

Pages 117-127

مریم شمشیرساز; علی معتمدزادگان; مهران اعلمی; مهدی شیخ عربی

بهینه سازی شرایط تولید (غلظت صمغ دانه بالنگو، دما و زمان سرخ کردن) ورقه های کدوی سرخ شده کم چرب با ‌استفاده روش سطح پاسخ

Pages 129-142

اشرف گوهری اردبیلی; نرجس آقاجانی; امیر دارایی گرمه خانی

تشخیص آفات متداول مرکبات در شمال ایران با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

Pages 143-152

مرتضی خان رمکی; عزت اله عسکری اصلی ارده; احسان اله کوزه گر; ریحانه لونی

بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق

Pages 153-165

سپیده یوسف زاده ثانی; سید علی مرتضوی; زهرا شیخ الاسلام; مهدی کریمی; امیر حسین الهامی راد

تاثیر مهارکنندگی برخی اسانس های گیاهی روی کپک سبز (Penicillium digitatum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت میوه لیمو

Pages 167-181

معصومه عباسی; عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی; مجید عسکری سیاهویی; منصوره شمیلی; بابک مدنی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,864,339
PDF Download16,047,601