یوسف زاده ثانی, سپیده, مرتضوی, سید علی, شیخ الاسلام, زهرا, کریمی, مهدی, الهامی راد, امیر حسین (2021). بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق. , 17(109), 153-165. doi: 10.52547/fsct.17.109.153
سپیده یوسف زاده ثانی; سید علی مرتضوی; زهرا شیخ الاسلام; مهدی کریمی; امیر حسین الهامی راد. "بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق". , 17, 109, 2021, 153-165. doi: 10.52547/fsct.17.109.153
یوسف زاده ثانی, سپیده, مرتضوی, سید علی, شیخ الاسلام, زهرا, کریمی, مهدی, الهامی راد, امیر حسین (2021). 'بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق', , 17(109), pp. 153-165. doi: 10.52547/fsct.17.109.153
یوسف زاده ثانی, سپیده, مرتضوی, سید علی, شیخ الاسلام, زهرا, کریمی, مهدی, الهامی راد, امیر حسین بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق. , 2021; 17(109): 153-165. doi: 10.52547/fsct.17.109.153
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,865,614
PDF Download16,048,768