رضایی, مژگان, گلی, محمد (2021). بهینه سازی فرمولاسیون سوهان رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد کنجاله سویا و ذرت به روش سطح پاسخ. , 17(109), 9-20. doi: 10.52547/fsct.17.109.9
مژگان رضایی; محمد گلی. "بهینه سازی فرمولاسیون سوهان رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد کنجاله سویا و ذرت به روش سطح پاسخ". , 17, 109, 2021, 9-20. doi: 10.52547/fsct.17.109.9
رضایی, مژگان, گلی, محمد (2021). 'بهینه سازی فرمولاسیون سوهان رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد کنجاله سویا و ذرت به روش سطح پاسخ', , 17(109), pp. 9-20. doi: 10.52547/fsct.17.109.9
رضایی, مژگان, گلی, محمد بهینه سازی فرمولاسیون سوهان رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد کنجاله سویا و ذرت به روش سطح پاسخ. , 2021; 17(109): 9-20. doi: 10.52547/fsct.17.109.9
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,170,400
PDF Download16,180,213