Number of Articles: 14

تحلیل ترودینامیکی فرآیند خشک کردن سیب‌زمینی در یک خشک‌کن مایکروویو

Pages 1-12

هادی عظیمی نژادیان; احسان هوشیار

مدل‌سازی فرآیند خشک‌کردن موسیلاژ دانه ریحان با خشک‌کن فروسرخ توسط شبکه عصبی مصنوعی

Pages 23-31

غزاله امینی; فخرالدین صالحی; مجید رسولی

امکان سنجی کاربرد سنجد در تولید میان وعده اکسترود شده و ارزیابی ویژگی های فراورده

Pages 33-45

Elnaz Mialni; فخری شهیدی; الهام انصاری فر; محمد خلیلیان; فریده صالحی پور

ارزیابی حسی با استفاده از روش منطق فازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فنل کل در آب میوه حاصل از شاه‌توت نگهداری‌شده به روش انجمادی

Pages 47-61

حدیث آریایی; داود زارع; پیمان آریایی; سعید میردامادی; شهرام نقی زاده رئیسی

بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان تافتون

Pages 63-73

معصومه شفیعی; محمد سعید یارمند; زهرا امام جمعه

تاثیر توام اسانس‌های رازیانه و میخک بر استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، باسیلوس سرئوس، سالمونلا تیفی و انتروباکتر ائروژنز با استفاده از روش چکربورد (شاخص غلظت بازدارنده افتراقی)

Pages 75-83

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; فرشته فلاح

تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوِژیکی بتاگلوگان حاصل از آرد یولاف

Pages 85-93

مریم شمشیرساز; علی معتمدزادگان; مهران اعلمی; مهدی شیخ عربی

مقایسه میزان فعالیت آنتی اکسیدانی در دو گیاه ریحان (Ocimum basilicum)و گل حنا (Impatiens walleriana) و بررسی خواص ضد میکروبی و ضد سرطانی آنها بر روی سرطان تخمدان

Pages 95-107

پریچهر حناچی; شقایق صالحی زاده; ریحانه رمضانی; روشنک زرین قلمی

بررسی تأثیر افزودن نشاسته مقاوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن

Pages 109-120

سوده ذوالفقاری; Mehdi Davoodi; سید علی مرتضوی; احمد پدرام نیا; فریبا نقی پور

بررسی تاثیر نانوامولسیون اسانس ترخون بر بیان ژن های حدت اشرشیاکلی انتروهموراژیک

Pages 121-132

مریم عزیزخانی; فهیمه توریان; پولین شهره; راضیه پرتوی; محمدحسن شاهوی

تأثیر فراصوت حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر نشاسته ذرت-صمغ عربی

Pages 133-143

عبدالخالق گل کار; جعفر محمد زاده میلانی; علی معتمدزادگان; رضا اسماعیل زاده کناری

طراحی و ساخت دستگاه آنالیزگر بافت چند منظوره با قابلیت تحلیل خصوصیات بافتی در شرایط دما و رطوبت کنترل شده

Pages 145-155

الهه عابدی; سلمان برومند; کیانا پورمحمدی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی مربای کم کالری فراسودمند به با استفاده از پکتین، صمغ دانه به و قند اینورت آنزیمی

Pages 157-171

فریبا واثقی; محمد جوکی; محمد ربانی

شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدقارچی عصاره هیدرواتانولی میوه عناب بر کپک آسپرژیلوس فلاووس در دانه های ذرت آنزیم بری شده

Pages 173-183

محمد ابراهیم ملکیان; انوشه شریفان; افشین آخوندزاده بستی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,412
PDF Download15,979,721