آریایی, حدیث, زارع, داود, آریایی, پیمان, میردامادی, سعید, نقی زاده رئیسی, شهرام (2020). ارزیابی حسی با استفاده از روش منطق فازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فنل کل در آب میوه حاصل از شاه‌توت نگهداری‌شده به روش انجمادی. , 17(106), 47-61. doi: 10.52547/fsct.17.106.47
حدیث آریایی; داود زارع; پیمان آریایی; سعید میردامادی; شهرام نقی زاده رئیسی. "ارزیابی حسی با استفاده از روش منطق فازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فنل کل در آب میوه حاصل از شاه‌توت نگهداری‌شده به روش انجمادی". , 17, 106, 2020, 47-61. doi: 10.52547/fsct.17.106.47
آریایی, حدیث, زارع, داود, آریایی, پیمان, میردامادی, سعید, نقی زاده رئیسی, شهرام (2020). 'ارزیابی حسی با استفاده از روش منطق فازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فنل کل در آب میوه حاصل از شاه‌توت نگهداری‌شده به روش انجمادی', , 17(106), pp. 47-61. doi: 10.52547/fsct.17.106.47
آریایی, حدیث, زارع, داود, آریایی, پیمان, میردامادی, سعید, نقی زاده رئیسی, شهرام ارزیابی حسی با استفاده از روش منطق فازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فنل کل در آب میوه حاصل از شاه‌توت نگهداری‌شده به روش انجمادی. , 2020; 17(106): 47-61. doi: 10.52547/fsct.17.106.47
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,793,312
PDF Download15,994,559