بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان تافتون | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 5, Volume 17, Issue 106, 1399, Pages 63-73 PDF (815.71 K) | ||
| DOI: 10.52547/fsct.17.106.63 | ||
| Authors | ||
| معصومه شفیعی; محمد سعید یارمند* ; زهرا امام جمعه | ||
| گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی- دانشگاه تهران | ||
| Abstract | ||
| در این تحقیق چهار آتمسفر CO2(100%)، CO2- N2 (30-70%)، CO2- N2 (70-30%) و آتمسفر معمولی و شرایط نگهداری در سفره به عنوان شاهد جهت بررسی روند بیاتی و رتروگرادسیون نشاسته، ماندگاری و رشد کپکها در نان تافتون استفاده شدند. نتایج نشان داد که زمان ماندگاری نانها تا حداقل هفده روز با استفاده از بستهبندی آتمسفر اصلاح شده با غلظتهای بالای دیاکسید کربن و بستههای با نفوذ ناپذیری بالا به دست آمد. اختلاف معنیداری در سفتی نانهای نگهداری شده در سفره با سایر تیمارها به دست آمد. به علاوه افزایش سفتی نانهای بستهبندی شده در آتمسفر معمولی در مقایسه با نانهای بستهبندی شده در آتمسفر اصلاح شده بیشتر بود. اختلاف معنیداری بین نمونههای بستهبندی شده تحت تیمارهای اول، دوم و سوم وجود نداشت. آتمسفر اصلاح شده ماندگاری نان تافتون را بالا برد و از رشد کپکها جلوگیری نمود. | ||
| Keywords | ||
| بستهبندی آتمسفر اصلاح شده; نانهای مسطح; نان تافتون; بیاتی | ||
| References | ||
|
| ||
|
Statistics Article View: 182 PDF Download: 113 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,841,564 |
| PDF Download | 16,028,949 |