Number of Articles: 17

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی لیزوزیم اصلاح شده با تراگاکانتین

Pages 1-11

رویا کشنی; محمود امین لاری; مهرداد نیاکوثری; عسگر فرحناکی; غلامرضا مصباحی

بررسی اثرات درصد(5/0 یا 1%)، ترکیب (NaCl یا NaCl/KCl) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیو شیمیایی، میکرو بیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک

Pages 13-22

سیده معصومه عرب; سید امیرمحمد مرتضویان; ابراهیم آزاد نیا; رزیتا کمیلی; تارا علیمیری; مریم نجفی; ابولفضل عادلی میرزایی

اثر ضد باکتریایی عصاره های چای ترش بر برخی از باکتری های بیماری زای مقاوم به آنتی بیوتیک در شرایط برون تنی

Pages 23-31

فریده طباطبایی یزدی; بهروز علیزاده بهبهانی; علیرضا وسیعی; سید علی مرتضوی; سمیرا مرادی

مدل سازی رفتار جریان و شاخص های رئولوژیکی، و بهینه سازی فرمولاسیون بستنی با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 33-51

فریده طباطبایی یزدی; علی الغونه; دیاکو خدایی; بهروز علیزاده بهبهانی

کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج عصاره اتانولی میوه سپستان و بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره علیه تعدادی از میکروارگانیسم های پاتوژن

Pages 55-67

مطهره پیرنیا; محمدرضا عدالتیان; فریده طباطبایی یزدی; فخری شهیدی

تعیین مختصات رنگ نمونه های شکرخام نیشکری وارداتی بوسیله اسپکتروفتورادیومتر و بررسی همبستگی آن ها با برخی خصوصیات کیفی

Pages 69-79

محمد عرفان بهرامی; کیوان انصاری; مسعود هنرور

بررسی تقلب در روغن کنجد با روش آنالیز گرماسنجی افتراقی

Pages 81-89

مریم فهیم دانش; محمد عرفان بهرامی

اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ

Pages 91-101

فواد محمودزاده; پیمان قجر بیگی; رزاق محمودی; اصغر محمدپوراصل

بررسی فعالیت ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری

Pages 103-113

سید محمد باقر هاشمی; فخری شهیدی; سید علی مرتضوی; الناز میلانی; زرین اسحاقی

اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر

Pages 115-123

فاطمه قربانیان; آرش کوچکی; الناز میلانی; سید محمد علی رضوی

تأثیر رطوبت پلت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی-چشایی اسنک گندم

Pages 125-135

مهسا مجذوبی; بهنوش ایمانی; عسگر فرحناکی

تعیین ویژگی های آبغوره تازه و ارزیابی تغییرات برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبغوره پاستوریزه در طی نگهداری

Pages 137-148

شیما شاکری; غلامرضا مصباحی; مهرداد نیاکوثری

ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره‌های آبی و اتانولی آلوئه ورا روی باکتری های شاخص بیماریزا (استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، لیستریا مونوسیتوژنز)

Pages 149-159

مصطفی شاملو; مسعود یاورمنش

بررسی شرایط تولید رامنولیپید به منظور مصرف در صنعت غذا با استفاده از سویههای مختلف باسیلوس و تاثیر عوامل مختلف بر تولید آن

Pages 161-166

حمید راشدی; علی ایزدی

بررسی امنیت غذایی خانوارهای شهری استان البرز

Pages 167-179

فاطمه کیان; همایون فرهادیان; شهلا چوبچیان

تأثیر شرایط مختلف منطقه کشت بر خصوصیتهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر رقم روغنی

Pages 181-192

سپیده حقیقت خرازی; رضا اسماعیل زاده کناری; زینب رفتنی امیری

تأثیر برخی هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها بر خواص رئولوژیکی و حسی کیک رژیمی

Pages 193-200

پیمان آریایی; مسعود قنبری; محمد عبدا... پور

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,720,736
PDF Download15,957,844