قربانیان, فاطمه, کوچکی, آرش, میلانی, الناز, رضوی, سید محمد علی (2016). اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر. , 13(55), 115-123.
فاطمه قربانیان; آرش کوچکی; الناز میلانی; سید محمد علی رضوی. "اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر". , 13, 55, 2016, 115-123.
قربانیان, فاطمه, کوچکی, آرش, میلانی, الناز, رضوی, سید محمد علی (2016). 'اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر', , 13(55), pp. 115-123.
قربانیان, فاطمه, کوچکی, آرش, میلانی, الناز, رضوی, سید محمد علی اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر. , 2016; 13(55): 115-123.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,726,461
PDF Download15,959,431