Number of Articles: 15

ارزیابی ویژگی های ماکروساختاری، عملکردی و رنگ میان وعده حجیم فیبری غنی شده با گل کلم تازه

Pages 1-16

سمیه زرقانی; آرش کوچکی; Elnaz میلانی

بررسی تاثیر عصاره سیاه دانه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی پنیر لاکتیکی

Pages 17-30

احمد پدرام نیا; امیر حسین الهامی راد; اعظم رضوی

بررسی تاثیر نانوذرات سیلیکا و فرایند فرابنفش بر میزان سم زدایی زیرالنون در روغن های آفتابگردان

Pages 31-49

ندا غفاری; احسان صادقی; نسرین چوبکار

تاثیر لاکتوباسیلوس کازئی، ل. هلوتیکوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس بر رخ نمای اسیدهای چرب خامه ترش

Pages 50-66

رضا کریمی

تولید کاغذ تست لاینز با الیاف اصلاح‌شده occو اتصال‌دهنده عرضی سدیم‎ کازئینات

Pages 67-81

نورالدین نظرنژاد; مهران پرستار

بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضدمیکروبی و ایمنی سویه Levilactobacillus brevis KKP 3945 جدا‌‌سازی شده از ماست محلی

Pages 82-99

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد حجتی; بهاره گودرزی شمس آبادی

مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره پروبیوتیکی حاصل از لاکتوباسیلوس کازئی با آنتی بیوتیک‌های رایج علیه چهار سویه پاتوژن باکتریایی بصورت برون تنی

Pages 100-122

افروز سعادت زاده; رضا هنرمند; سحر قلی پور

Evaluation of image analysis software competency in skeletal muscle percentage assessment in meat products

Pages 123-144

Bahman Yarvari; Ali Kalantari-Hesari; Mohammadreza Pajohi alamoti; Mohammad Babaei

بررسی افزودن پروتئین هیدرولیز شده احشائی ماهی قزل آلای رنگین کمان بر خواص کیفی همبرگر پخته شده

Pages 145-156

ثمین شفیعی; ژاله خوشخو; محمد گلی; ابراهیم حسینی

بررسی فراوانی ایزوله‌های استافیلوکوکوس اورئوس مولد انتروتوکسین در همبرگر و کباب لقمه در مشهد و پروفایل ژن SE

Pages 157-175

شبنم سلطان احمدی; محبوبه نخعی مقدم; مریم طهرانی پور

بهینه‌سازی شرایط استخراج موسیلاژ از گل ختمی( (Althaea officinalisبه کمک امواج مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 176-190

محمدامین مهرنیا; بهروز علیزاده بهبهانی; بهاره گودرزی شمس آبادی

تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی از کنجاله بذر کتان: تاثیر نوع و غلظت پروتئاز، زمان هیدرولیز و پیش‌تیمار مایکروویو

Pages 191-204

فائزه فرزانفر; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; سید حسین حسینی قابوس; شیما کاوه

بررسی پتانسیل استفاده از آرد کینوا در تهیه دسر لبنی فراسودمند

Pages 205-219

نادیا آریاپور; محمد حجتی; حسین جوینده; محمد نوشاد

بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت (نانوکیتوزان/آلوئه ورا) به همراه پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی

Pages 220-238

مهسا فلاحتی; پیمان آریایی; ژاله خوشخو; غلامحسن اسدی; ابراهیم حسینی

مروری بر بکارگیری پلی‌فنول‌ها در بسته‌بندی فعال تخم‌مرغ با هدف افزایش ماندگاری

Pages 239-257

داریوش خادمی شورمستی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,487
Article View12,217,333
PDF Download7,298,453