پدرام نیا, احمد, الهامی راد, امیر حسین, رضوی, اعظم (2025). بررسی تاثیر عصاره سیاه دانه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی پنیر لاکتیکی. , 21(157), 17-30. doi: 10.22034/FSCT.21.157.17
احمد پدرام نیا; امیر حسین الهامی راد; اعظم رضوی. "بررسی تاثیر عصاره سیاه دانه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی پنیر لاکتیکی". , 21, 157, 2025, 17-30. doi: 10.22034/FSCT.21.157.17
پدرام نیا, احمد, الهامی راد, امیر حسین, رضوی, اعظم (2025). 'بررسی تاثیر عصاره سیاه دانه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی پنیر لاکتیکی', , 21(157), pp. 17-30. doi: 10.22034/FSCT.21.157.17
پدرام نیا, احمد, الهامی راد, امیر حسین, رضوی, اعظم بررسی تاثیر عصاره سیاه دانه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی پنیر لاکتیکی. , 2025; 21(157): 17-30. doi: 10.22034/FSCT.21.157.17
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,803,739
PDF Download16,000,184