شفیعی, ثمین, خوشخو, ژاله, گلی, محمد, حسینی, ابراهیم (2025). بررسی افزودن پروتئین هیدرولیز شده احشائی ماهی قزل آلای رنگین کمان بر خواص کیفی همبرگر پخته شده. , 21(157), 145-156. doi: 10.22034/FSCT.21.157.145
ثمین شفیعی; ژاله خوشخو; محمد گلی; ابراهیم حسینی. "بررسی افزودن پروتئین هیدرولیز شده احشائی ماهی قزل آلای رنگین کمان بر خواص کیفی همبرگر پخته شده". , 21, 157, 2025, 145-156. doi: 10.22034/FSCT.21.157.145
شفیعی, ثمین, خوشخو, ژاله, گلی, محمد, حسینی, ابراهیم (2025). 'بررسی افزودن پروتئین هیدرولیز شده احشائی ماهی قزل آلای رنگین کمان بر خواص کیفی همبرگر پخته شده', , 21(157), pp. 145-156. doi: 10.22034/FSCT.21.157.145
شفیعی, ثمین, خوشخو, ژاله, گلی, محمد, حسینی, ابراهیم بررسی افزودن پروتئین هیدرولیز شده احشائی ماهی قزل آلای رنگین کمان بر خواص کیفی همبرگر پخته شده. , 2025; 21(157): 145-156. doi: 10.22034/FSCT.21.157.145
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,803,739
PDF Download16,000,185