کریمی, رضا (2025). تاثیر لاکتوباسیلوس کازئی، ل. هلوتیکوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس بر رخ نمای اسیدهای چرب خامه ترش. , 21(157), 50-66. doi: 10.22034/FSCT.21.157.50
رضا کریمی. "تاثیر لاکتوباسیلوس کازئی، ل. هلوتیکوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس بر رخ نمای اسیدهای چرب خامه ترش". , 21, 157, 2025, 50-66. doi: 10.22034/FSCT.21.157.50
کریمی, رضا (2025). 'تاثیر لاکتوباسیلوس کازئی، ل. هلوتیکوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس بر رخ نمای اسیدهای چرب خامه ترش', , 21(157), pp. 50-66. doi: 10.22034/FSCT.21.157.50
کریمی, رضا تاثیر لاکتوباسیلوس کازئی، ل. هلوتیکوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس بر رخ نمای اسیدهای چرب خامه ترش. , 2025; 21(157): 50-66. doi: 10.22034/FSCT.21.157.50
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,803,739
PDF Download16,000,184