Number of Articles: 15

بهینه سازی تولید نان باگت حاوی آرد بلوط و ارزیابی ویژگی های بافتی و حسی آن

Pages 1-14

علی فروهر; حامد صابریان; محسن ابراهیمی همتی کیخواه

مطالعه فیلم زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید حاوی نانو ذرات نقره سنتز شده از عصاره مرزه ریشنگری بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ در دمای یخچالی

Pages 15-35

مینا تذکری; امیرعلی انوار; حسن حامدی; نکیسا سهرابی حقیقت دوست

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوای فنولی و فلاونوئیدی کل عصاره‌های برگ و میوه انگور وحشی

Pages 37-48

مریم مهاجرانی; رحمان حسین زاده; رویا مقیمی; بنفشه اسماعیلی

بررسی تاثیر نانولیپوزوم‌های حاوی آسکوربیل پالمیتات بر پایداری اکسایشی روغن سویا

Pages 50-64

حمید بخش آبادی; محمد گنجه; زینب رستمی; علی منصورنیا; سید مهدی حسینی

ریز پوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس توسط صمغ آمونیاکوم غنی شده با نانوسلنیوم: بررسی میزان زنده مانی در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش و دوره نگهداری

Pages 66-78

عزیز همایونی راد; بهزاد ابراهیمی

محتوای غذایی و معدنی قارچ Inocutis levis و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میسلیوم تخمیر‌شده آن

Pages 79-89

محدثه مقدم; معصومه قبادنژاد; مهدی مریدی فریمانی

تولید خمیرترش بدون گلوتن با استفاده از آرد ارزن، کینوآ و آمارنت و آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم

Pages 90-106

رویا نوری; علیرضا فرجی; فریبا نقی پور

خشک‌کردن سیب با استفاده از خشک‌کن خورشیدی با چرخه جاذب در دو حالت تابش مستقیم –همرفتی و غیرمستقیم-همرفتی

Pages 107-127

شادی یوسفی; مهدی کاشانی نژاد; حسین درویشی; امان محمد ضیایی فر; هیمن نوربخش

ارزیابی فراوانی باکتری های ویبریو کلرا جدا شده از آب و سبزیجات و حضور ژن های حدّت و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در استان قم

Pages 128-138

سمیه کرمانی; مجتبی بنیادیان; سعید شمس; حمدالله مشتاقی

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل و فعالیت ضدباکتریایی بابونه آلمانی

Pages 139-150

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا

ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و کنترل رشد قارچ‌های عامل پوسیدگی پس از برداشت میوه انگور با استفاده از اسانس زنجبیل (Zingiber officinale)

Pages 151-162

مصطفی رحمتی جنیدآباد; محمدرضا زارع بوانی; فاطمه برنا

ارزیابی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی گیاه گزنه (Urtica dioica) بر مهار رادیکال‌های آزاد، سنجش محتوای فنول و فلاونوئید کل و تعیین گروه‌های عاملی زیست فعال

Pages 163-172

پریسا قاسمی; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

ارزیابی فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی گیاه گزنه (Urtica dioica) بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی

Pages 173-183

پریسا قاسمی; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

جداسازی و شناسایی سویه Limosilactobacillus fermentum ARD2 از ماست محلی و ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضدمیکروبی و ایمنی آن

Pages 184-201

بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا; حسین جوینده; فاطمه مطوری

بررسی مهار رشد قارچ‌های عامل فساد و کپک زدگی پس از برداشت میوه سیب با استفاده از اسانس هل سبز

Pages 202-211

مصطفی رحمتی جنیدآباد; محمدرضا زارع بوانی; فاطمه برنا

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,758,051
PDF Download15,977,491