فروهر, علی, صابریان, حامد, ابراهیمی همتی کیخواه, محسن (2024). بهینه سازی تولید نان باگت حاوی آرد بلوط و ارزیابی ویژگی های بافتی و حسی آن. , 21(154), 1-14. doi: 10.22034/FSCT.21.154.1
علی فروهر; حامد صابریان; محسن ابراهیمی همتی کیخواه. "بهینه سازی تولید نان باگت حاوی آرد بلوط و ارزیابی ویژگی های بافتی و حسی آن". , 21, 154, 2024, 1-14. doi: 10.22034/FSCT.21.154.1
فروهر, علی, صابریان, حامد, ابراهیمی همتی کیخواه, محسن (2024). 'بهینه سازی تولید نان باگت حاوی آرد بلوط و ارزیابی ویژگی های بافتی و حسی آن', , 21(154), pp. 1-14. doi: 10.22034/FSCT.21.154.1
فروهر, علی, صابریان, حامد, ابراهیمی همتی کیخواه, محسن بهینه سازی تولید نان باگت حاوی آرد بلوط و ارزیابی ویژگی های بافتی و حسی آن. , 2024; 21(154): 1-14. doi: 10.22034/FSCT.21.154.1
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,740,534
PDF Download15,965,947