Number of Articles: 15

بهینه‌سازی خشک کردن ترکیبی (اسمزی – هوای داغ) ورقه‌های آلوئه‌ورا با روش سطح پاسخ

Pages 1-24

آی ناز قورچایی; راحیل رضایی; معصومه مقیمی

تأثیر پلاسمای سرد بر اصلاح ویژگی‌های نشاسته‌های غلات

Pages 25-47

محمدکاظم حیدریان; علیرضا حیدریان; سیدعلی مرتضوی

استخراج آبی روغن از دانه بزرک و بررسی پایداری و ویژگی های فیزیکی شیمیایی آن در طی نگهداری

Pages 48-62

مینا صنعتی آگاه; صدیف آزادمرد دمیرچی; صمد بدبدک; بهرام فتحی آچاچلوئی

بهینه سازی فرمولاسیون تولید اولئوژل برپایه روغن کنجد و تاثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی سس مایونز

Pages 63-79

شقایق صفی پور; مریم قراچورلو; سیده شیما یوسفی

استفاده از طرح مخلوط در بهینه سازی فرمولاسیون فیلم کامپوزیت سه جزئی زیست تخریب پذیر حاوی نشاسته، زئین و پلی وینیل الکل برپایه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی

Pages 80-95

فرشته حسینی; محمد باقر حبیبی نجفی; عبدالرسول ارومیه ای; مهدی نصیری محلاتی; مسعود یاورمنش

بررسی تاثیر عصاره آنتی‌اکسیدانی دانه بالنگو بر برخی از خواص کیفی ماست هم‌زده کم چرب

Pages 96-111

سارا تیموری; مرضیه بلندی; فریبرز ناهیدی

کاربرد پس از برداشت کیتوزان و پوترسین بر حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری خیار (Cucumis sativus L.)

Pages 112-130

سمیرا فکوری زاده; محمد حسین دانشور; محمدرضا زارع بوانی

بهینه سازی شرایط هیدرولیز و نوع پروتئاز بر درجه هیدرولیز و ویژگی‌های ضداکسایشی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از امعاء و احشا ماهی هوور مسقطی(Katsuwonus pelamis) با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 131-152

شیما کاوه; علیرضا صادقی ماهونک; وحید عرفانی مقدم; محمد قربانی; علی اکبر غلامحسین پور; مجتبی رئیسی

بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جوانه دانه خردل استخراج شده با امواج فراصوت و اثر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا

Pages 153-168

نرگس نسیمی; پیمانه قاسمی افشار; مریم قراچورلو

آلودگی پنیرهای کوزه‌ای محلی عرضه‌شده در شهرستان ارومیه به گونه‌های بروسلا و ارزیابی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها

Pages 169-182

سما غلامعلی; مسلم نیریز نقدهی; محمدرضا اصغرزاده

تاثیر پوشش ژل آلوئه ورا برخصوصیات کیفی ، میکروبی و ماندگاری میوه موز طی انبارمانی سرد

Pages 183-198

زینب نوروزی; رویا ذکاوتی اصل

بررسی تأثیر اسانس پونه کوهی و صمغ ژلان بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری دوغ گرمادیده بدون گاز

Pages 199-212

محمد مهدی ذولمجد حقیقی; علیرضا شهاب لواسانی; نازنین زند

انجمادزدایی هویج خام با استفاده از سامانه ترکیبی مادون‌قرمز-هوای گرم و تاثیر آن بر خواص کیفی هویج انجمادزدایی شده

Pages 213-226

راشین شهسوار; مهدی کاشانی نژاد; امان محمد ضیائی فر; یحیی مقصودلو

تاثیر عصاره ریزپوشانی‌شده هسته خرما (Phoenix dactylifera L.) بر بیاتی و ویژگی‌های ارگانولپتیکی نان باگت

Pages 227-241

کسری افشاری; مجید جوانمرد داخلی; یوسف رمضان; علیرضا بصیری; حسین احمدی چناربن

از سیستم استنتاج فازی-عصبی تطبیقی (انفیس) در مدل‌سازی شرایط نگهداری انگورهای پوشش داده شده با مالتودکسترین حاوی نانوکربنات پتاسیم و عصاره پیراکانتا

Pages 242-262

مریم ابراهیمی; روح الله کریمی; امیر دارایی گرمه خانی; نرجس آقاجانی; علیرضا شایگان فر

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,864,339
PDF Download16,047,601