تیموری, سارا, بلندی, مرضیه, ناهیدی, فریبرز (2024). بررسی تاثیر عصاره آنتی‌اکسیدانی دانه بالنگو بر برخی از خواص کیفی ماست هم‌زده کم چرب. , 20(144), 96-111. doi: 10.22034/FSCT.20.144.96
سارا تیموری; مرضیه بلندی; فریبرز ناهیدی. "بررسی تاثیر عصاره آنتی‌اکسیدانی دانه بالنگو بر برخی از خواص کیفی ماست هم‌زده کم چرب". , 20, 144, 2024, 96-111. doi: 10.22034/FSCT.20.144.96
تیموری, سارا, بلندی, مرضیه, ناهیدی, فریبرز (2024). 'بررسی تاثیر عصاره آنتی‌اکسیدانی دانه بالنگو بر برخی از خواص کیفی ماست هم‌زده کم چرب', , 20(144), pp. 96-111. doi: 10.22034/FSCT.20.144.96
تیموری, سارا, بلندی, مرضیه, ناهیدی, فریبرز بررسی تاثیر عصاره آنتی‌اکسیدانی دانه بالنگو بر برخی از خواص کیفی ماست هم‌زده کم چرب. , 2024; 20(144): 96-111. doi: 10.22034/FSCT.20.144.96
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,180,439
PDF Download16,184,427