ذولمجد حقیقی, محمد مهدی, شهاب لواسانی, علیرضا, زند, نازنین (2024). بررسی تأثیر اسانس پونه کوهی و صمغ ژلان بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری دوغ گرمادیده بدون گاز. , 20(144), 199-212. doi: 10.22034/FSCT.20.144.199
محمد مهدی ذولمجد حقیقی; علیرضا شهاب لواسانی; نازنین زند. "بررسی تأثیر اسانس پونه کوهی و صمغ ژلان بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری دوغ گرمادیده بدون گاز". , 20, 144, 2024, 199-212. doi: 10.22034/FSCT.20.144.199
ذولمجد حقیقی, محمد مهدی, شهاب لواسانی, علیرضا, زند, نازنین (2024). 'بررسی تأثیر اسانس پونه کوهی و صمغ ژلان بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری دوغ گرمادیده بدون گاز', , 20(144), pp. 199-212. doi: 10.22034/FSCT.20.144.199
ذولمجد حقیقی, محمد مهدی, شهاب لواسانی, علیرضا, زند, نازنین بررسی تأثیر اسانس پونه کوهی و صمغ ژلان بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری دوغ گرمادیده بدون گاز. , 2024; 20(144): 199-212. doi: 10.22034/FSCT.20.144.199
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,125,549
PDF Download16,164,490