کاوه, شیما, صادقی ماهونک, علیرضا, عرفانی مقدم, وحید, قربانی, محمد, غلامحسین پور, علی اکبر, رئیسی, مجتبی (2024). بهینه سازی شرایط هیدرولیز و نوع پروتئاز بر درجه هیدرولیز و ویژگی‌های ضداکسایشی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از امعاء و احشا ماهی هوور مسقطی(Katsuwonus pelamis) با استفاده از روش سطح پاسخ. , 20(144), 131-152. doi: 10.22034/FSCT.20.144.131
شیما کاوه; علیرضا صادقی ماهونک; وحید عرفانی مقدم; محمد قربانی; علی اکبر غلامحسین پور; مجتبی رئیسی. "بهینه سازی شرایط هیدرولیز و نوع پروتئاز بر درجه هیدرولیز و ویژگی‌های ضداکسایشی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از امعاء و احشا ماهی هوور مسقطی(Katsuwonus pelamis) با استفاده از روش سطح پاسخ". , 20, 144, 2024, 131-152. doi: 10.22034/FSCT.20.144.131
کاوه, شیما, صادقی ماهونک, علیرضا, عرفانی مقدم, وحید, قربانی, محمد, غلامحسین پور, علی اکبر, رئیسی, مجتبی (2024). 'بهینه سازی شرایط هیدرولیز و نوع پروتئاز بر درجه هیدرولیز و ویژگی‌های ضداکسایشی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از امعاء و احشا ماهی هوور مسقطی(Katsuwonus pelamis) با استفاده از روش سطح پاسخ', , 20(144), pp. 131-152. doi: 10.22034/FSCT.20.144.131
کاوه, شیما, صادقی ماهونک, علیرضا, عرفانی مقدم, وحید, قربانی, محمد, غلامحسین پور, علی اکبر, رئیسی, مجتبی بهینه سازی شرایط هیدرولیز و نوع پروتئاز بر درجه هیدرولیز و ویژگی‌های ضداکسایشی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از امعاء و احشا ماهی هوور مسقطی(Katsuwonus pelamis) با استفاده از روش سطح پاسخ. , 2024; 20(144): 131-152. doi: 10.22034/FSCT.20.144.131
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,158,825
PDF Download16,176,230