نسیمی, نرگس, قاسمی افشار, پیمانه, قراچورلو, مریم (2024). بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جوانه دانه خردل استخراج شده با امواج فراصوت و اثر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا. , 20(144), 153-168. doi: 10.22034/FSCT.20.144.153
نرگس نسیمی; پیمانه قاسمی افشار; مریم قراچورلو. "بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جوانه دانه خردل استخراج شده با امواج فراصوت و اثر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا". , 20, 144, 2024, 153-168. doi: 10.22034/FSCT.20.144.153
نسیمی, نرگس, قاسمی افشار, پیمانه, قراچورلو, مریم (2024). 'بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جوانه دانه خردل استخراج شده با امواج فراصوت و اثر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا', , 20(144), pp. 153-168. doi: 10.22034/FSCT.20.144.153
نسیمی, نرگس, قاسمی افشار, پیمانه, قراچورلو, مریم بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جوانه دانه خردل استخراج شده با امواج فراصوت و اثر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا. , 2024; 20(144): 153-168. doi: 10.22034/FSCT.20.144.153
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,172,562
PDF Download16,181,089