Number of Articles: 15

ویژگی‌های کیفی روغن‌های تهیه ‌شده در فروشگاههای روغن کشی در حضور مشتری

Pages 1-15

محمد حجتی

بررسی تأثیر آرد کنجاله کنجد و آناناس بر ویژگی‌های تصویری و بافتی کیک اسفنجی

Pages 17-30

عاطفه صادقی‌زاده; محمد فاضل; هاجر عباسی

بررسی اثر پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی های کیک اسفنجی

Pages 31-44

حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; نگین زنگنه; اخلاص عبدالنبی پور

بررسی مقایسه ای اثر بازدارندگی و کشندگی عصاره برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) حاصل از روش‌های استخراج متداول با حلال و سیال فوق داغ بر برخی از میکروارگانیسم‌های مواد غذایی

Pages 45-57

محبوبه سرابی جماب; منا کاوه; معصومه مدرس

تعیین خصوصیات کمپلکس سه گانه‌ی ژلاتین- موسیلاژ بزرک (Linum usitatissimum)- اکسید تانیک اسید

Pages 59-73

فرزانه محسنی; امیر گلی; مریم عبداللهی

ارزیابی فعالیت ضدقارچی اسانس اناریجه بر آسپرژیلوس نایجر (کپک سیاه) و بوتریتیس سینه‌را (کپک خاکستری) عامل فساد میوه انگور: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی

Pages 75-83

مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی

بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کنجد سفید با شیر خشک به روش سطح پاسخ

Pages 85-96

کیمیا کارگر; محمد گلی

بررسی اثرات فیلم بسته‌بندی ضدمیکروبی بر پایه پلی‌اتیلن سبک حاوی میکروکپسول های نایسین و لیمونن برروی زمان ماندگاری پنیر پروسس

Pages 99-111

نیر مداح; تکتم مستقیم; اسماعیل حریریان

اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و لفاف‌های انعطاف‌پذیر بر رشد باکتری‌های کشک خشک

Pages 113-126

نازنین زند; علیرضا شهاب لواسانی

بررسی خاصیت ضد اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره ی متانولی پوست سبز گردو

Pages 127-136

زهرا لطیفی; محمود چهارلنگ; میلاد دانش نیا; سمانه خاکی آرانی; معصومه برزنونی; پروین بُقُری

مطالعه اثر اسید آسکوربیک و اسید سیتریک با بسته بندی پلی‌اتیلن و پلی‌استیرن بر انبارمانی پسته تر احمد آقایی

Pages 137-150

فاطمه ناظوری; ریحانه شافعی; سید حسین میردهقان

بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه تاتاری پرگل (Carduus pycnocephalus L.) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره و اسانس بر پایداری اکسایشی روغن سویا

Pages 151-164

مهدی عبادی; زهرا لطیفی; میلاد دانش نیا

ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی سلنیوم ریزپوشانی‌شده در روغن سویای تصفیه‌شده عاری از آنتی‌اکسیدان

Pages 165-178

ساناز عباسی; محمد گلی

بررسی خصوصیات فیزیکی، ساختاری و آنتی اکسیدانی فیلم‌ نشاسته سیب‌ زمینی حاوی صمغ زدو و اسانس مریم‌گلی و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر

Pages 179-193

مهلا پیروزی فرد; رقیه اشرفی یورقانلو; هاله همتی

بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی صمغ های کتیرا، خرنوب و قدومه شیرازی جهت پوشش دهی گوجه فرنگی

Pages 195-205

فاطمه سادات مصطفوی; رسول کدخدایی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,721,767
PDF Download15,958,202