برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, زنگنه, نگین, عبدالنبی پور, اخلاص (2021). بررسی اثر پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی های کیک اسفنجی. , 17(108), 31-44. doi: 10.52547/fsct.17.108.31
حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; نگین زنگنه; اخلاص عبدالنبی پور. "بررسی اثر پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی های کیک اسفنجی". , 17, 108, 2021, 31-44. doi: 10.52547/fsct.17.108.31
برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, زنگنه, نگین, عبدالنبی پور, اخلاص (2021). 'بررسی اثر پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی های کیک اسفنجی', , 17(108), pp. 31-44. doi: 10.52547/fsct.17.108.31
برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, زنگنه, نگین, عبدالنبی پور, اخلاص بررسی اثر پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی های کیک اسفنجی. , 2021; 17(108): 31-44. doi: 10.52547/fsct.17.108.31
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,704,468
PDF Download15,950,918