صادقی‌زاده, عاطفه, فاضل, محمد, عباسی, هاجر (2021). بررسی تأثیر آرد کنجاله کنجد و آناناس بر ویژگی‌های تصویری و بافتی کیک اسفنجی. , 17(108), 17-30. doi: 10.52547/fsct.17.108.17
عاطفه صادقی‌زاده; محمد فاضل; هاجر عباسی. "بررسی تأثیر آرد کنجاله کنجد و آناناس بر ویژگی‌های تصویری و بافتی کیک اسفنجی". , 17, 108, 2021, 17-30. doi: 10.52547/fsct.17.108.17
صادقی‌زاده, عاطفه, فاضل, محمد, عباسی, هاجر (2021). 'بررسی تأثیر آرد کنجاله کنجد و آناناس بر ویژگی‌های تصویری و بافتی کیک اسفنجی', , 17(108), pp. 17-30. doi: 10.52547/fsct.17.108.17
صادقی‌زاده, عاطفه, فاضل, محمد, عباسی, هاجر بررسی تأثیر آرد کنجاله کنجد و آناناس بر ویژگی‌های تصویری و بافتی کیک اسفنجی. , 2021; 17(108): 17-30. doi: 10.52547/fsct.17.108.17
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,365
PDF Download15,979,674