کارگر, کیمیا, گلی, محمد (2021). بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کنجد سفید با شیر خشک به روش سطح پاسخ. , 17(108), 85-96. doi: 10.52547/fsct.17.108.85
کیمیا کارگر; محمد گلی. "بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کنجد سفید با شیر خشک به روش سطح پاسخ". , 17, 108, 2021, 85-96. doi: 10.52547/fsct.17.108.85
کارگر, کیمیا, گلی, محمد (2021). 'بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کنجد سفید با شیر خشک به روش سطح پاسخ', , 17(108), pp. 85-96. doi: 10.52547/fsct.17.108.85
کارگر, کیمیا, گلی, محمد بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کنجد سفید با شیر خشک به روش سطح پاسخ. , 2021; 17(108): 85-96. doi: 10.52547/fsct.17.108.85
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,531
PDF Download15,979,872