مصطفوی, فاطمه سادات, کدخدایی, رسول (2021). بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی صمغ های کتیرا، خرنوب و قدومه شیرازی جهت پوشش دهی گوجه فرنگی. , 17(108), 195-205. doi: 10.52547/fsct.17.108.195
فاطمه سادات مصطفوی; رسول کدخدایی. "بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی صمغ های کتیرا، خرنوب و قدومه شیرازی جهت پوشش دهی گوجه فرنگی". , 17, 108, 2021, 195-205. doi: 10.52547/fsct.17.108.195
مصطفوی, فاطمه سادات, کدخدایی, رسول (2021). 'بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی صمغ های کتیرا، خرنوب و قدومه شیرازی جهت پوشش دهی گوجه فرنگی', , 17(108), pp. 195-205. doi: 10.52547/fsct.17.108.195
مصطفوی, فاطمه سادات, کدخدایی, رسول بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی صمغ های کتیرا، خرنوب و قدومه شیرازی جهت پوشش دهی گوجه فرنگی. , 2021; 17(108): 195-205. doi: 10.52547/fsct.17.108.195
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,365
PDF Download15,979,674